Impressie van het okerkleurige appartementencomplex De Harmonie in Naaldwijk.
Volledig scherm
Impressie van het okerkleurige appartementencomplex De Harmonie in Naaldwijk. © HET Architecten

Nieuw appartementencomplex De Harmonie in Naaldwijk wordt geel

reageerHet veelbesproken appartementencomplex op de plek van de oude Harmonie aan de Dijkweg in het centrum van Naaldwijk wordt niet wit, maar okergeel. 

3 reacties

 • Bert Slond

  3 maanden geleden
  Hier is in alle opzichten sprake van minachting van de ontwikkeling van de bouwkunde van de tijd ,waarin het dorp zich ontwikkelde. Mijn minachting gaat ook richting architect. Zijn filosofie van wie betaalt bepaald heeft de doorslaggegeven.Geen goede keuze geweest. De gemeenteraad minacht ook het algemeen gevoel ,dat dit gebouw hier niet op zijn plaats is. Bovendien geeft de wethouder van dienst geen blijk van inzicht te hebben in de opbouw van de onstaansgeschiedenis van het dorp.
 • Stolze

  3 maanden geleden
  Werkelijk onnavolgbaar dat de gemeente de realisatie van dit plan steunt en mogelijk maakt op een plek waar de (weinige) historie van Naaldwijk zo goed is gewaarborgd. Wat wel of niet mooi is, is meestal een kwestie van smaak. Maar dit gebouw is objectief gezien misplaatst op de voorziene plek: de kleur, de omvang en de architectuur; alle te lelijk om serieus gerealiseerd gewenst te zien. Bovendien, was het voor de gemeente nu echt zo onoverkomelijk om ‘ns wat groen in het centrum te realiseren?
 • van Hulst - Bol

  3 maanden geleden
  Het blijft doodzonde voor ons centrum.Waarom nog steeds geen bouw die bij ons centrum past.Kom in de Frederik Hendrikstraat kijken.
 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Westland