Linda en Arthur Dessauvagie van Sport2000 in Naaldwijk in hun nieuwe pand, de voormalige supermarkt Jumbo in de Emmastraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Linda en Arthur Dessauvagie van Sport2000 in Naaldwijk in hun nieuwe pand, de voormalige supermarkt Jumbo in de Emmastraat. © Thierry Schut

Nieuw walhalla voor sportfanaten: 1500 m² vol trainingspakken, voetbalschoenen en hockeysticks

Het was stoppen of de grootste sportwinkel van Westland worden. Voor die keuze stonden Linda en Arthur Dessauvagie toen het huurcontract van hun zaak in de Rembrandtstraat in Naaldwijk afliep. Het werd de tweede optie en na keihard werken gaat hun nieuwe Sport2000 op de plek van de oude Jumbo in de Emmastraat vrijdag open. Wij namen alvast een kijkje in het nieuwe walhalla voor sportfanaten.

  1. Oerwoudgeluiden bij Oliveo en SVC’08-speler geblesseerd tijdens omkleden: lees hier alles over het amateurvoetbal
    PREMIUM
    Voetbal totaal

    Rode kaart voor scheldende HVC’10-spe­ler en VELO verliest na wereld­goals: lees hier alles over het amateur­voet­bal

    In de voorlaatste speelronde voordat ook in het amateurvoetbal de winterstop aanbreekt, was er weer volop moois en bijzonders op de velden te beleven. Zo verloor ‘1B’-koploper VELO voor het eerst dit seizoen, werd de wedstrijd van Oliveo gestaakt na apengeluiden en raakte een speler van SVC’08 geblesseerd bij het aantrekken van zijn wedstrijdkleding. En wat gebeurde er nog meer? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.