Volledig scherm
© Haagse Topsport / Patrick Dolkens

Nog geen duidelijkheid voor Monster en MLTV'90

De Monsterse sportverenigingen MLTV‘90 en Sportclub Monster horen in oktober of november van sportwethouder Varekamp wat de mogelijkheden zijn van een gezamenlijke toekomst van de voetbal- en tennisclub op sportpark Polanen.

De wethouder stelde maandagavond in een commissievergadering dat er achter de schermen aan een aantal varianten wordt gewerkt. ,,Als die varianten klaar zijn, kom ik met een memo naar de gemeenteraad", zegde Varekamp toe. ,,Dan wil ik horen wat de raad ervan vindt. Op basis daarvan kom ik met een klip en klaar voorstel.”

Beide clubs hadden eerder al hun voorkeur uitgesproken voor een variant, maar die bleek veel te duur te zijn. Daarom wordt nu naar een goedkopere variant gezocht. 

Elke ochtend het nieuws uit Westland in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

  1. Westlandse studente valt in de prijzen met restaurant voor en door Westland

    Westlandse studente valt in de prijzen met restaurant voor en door Westland

    Roos Vollebregt is genomineerd voor de Woonmall Publieksaward met haar ‘interieur van de toekomst’. Voor haar eindexamenproject aan het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam ontwierp de 20-jarige ‘geboren en getogen Westlander’ een Westlands restaurant, waar ook nog eens Westlands gegeten kan worden. ,,Héél Westlands”, lacht zij. ,,Maar zoiets bestaat nog niet. En ja, daar is nood aan. Westland staat bekend om het eten wat daar geproduceerd wordt. Tot mijn verbazing zie je dat nog in geen enkel restaurant terug.”

In samenwerking met indebuurt Westland