De brandweer is ook in Den Hoorn aanwezig vanwege wateroverlast. Volgens Regio15 dreigt daar een waterbassin aan de Veenakkerweg mogelijk in te zakken.
Volledig scherm
De brandweer is ook in Den Hoorn aanwezig vanwege wateroverlast. Volgens Regio15 dreigt daar een waterbassin aan de Veenakkerweg mogelijk in te zakken. © Regio15

Onweer en hevige regenval zorgen voor de nodige problemen in Haagse regio: ‘Knijp 'm als een oude dief’

Donkere wolken pakten zich vanmorgen samen boven de Haagse regio, vooral in Westland zorgde het water voor de nodige problemen. Zo stond onder meer in De Lier een straat volledig blank na hevige regenval en in Wateringen werden bewoners opgeschrikt door een blikseminslag. Volg alle ontwikkelingen in onze blog hieronder.

  1. Dochters van Sytske knutselden hele keuken tot in detail na: ‘Aan deze surprise is maanden hard gewerkt’
    kijk nou es

    Dochters van Sytske knutselden hele keuken tot in detail na: ‘Aan deze surprise is maanden hard gewerkt’

    ‘Heerlijk avondje is gekomen’ klonk het gisteren in menige woonkamer. En in sommige gevallen was dat afgelopen weekend al het geval. Zo ook bij Sytske Eissen en haar gezin. Het viertal maakte prachtige surprises. Dochters Tessa en Lisa (beiden 11) samen voor papa en mama en die maakten op hun beurt weer surprises voor de meiden. Voor Sytske werd de hele keuken tot in detail nageknutseld.