Jan-Willem van den Beukel.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan-Willem van den Beukel. © Thierry Schut

Oud-CDA’er wil gemeenteraad in voor Westland Verstandig: ‘Ik wil hoger, ga niet voor spek en bonen meedoen’

Jan-Willem van den Beukel (56) keert terug in de lokale politiek. Niet bij het CDA, waarvoor hij jarenlang in de gemeenteraad zat, maar bij Westland Verstandig, dat ook wel ‘CDA-light’ wordt genoemd. De kans is groot dat hij na de verkiezingen weer in de raad zit, want hij bekleedt de vijfde plaats op de kandidatenlijst van de oppositiepartij.  

 1. Nooit meer een parkeerkaartje nodig voor De Tuinen: eerste fase ‘upgrade’ na vijf maanden klaar
  PREMIUM

  Nooit meer een parkeer­kaart­je nodig voor De Tuinen: eerste fase ‘upgrade’ na vijf maanden klaar

  Bezoekers van winkelcentrum De Tuinen hoeven nooit meer een parkeerkaartje te trekken als ze via de hellingbaan door de slagbomen naar boven rijden op zoek naar een parkeerplek. Alles loopt vanaf nu via kentekenregistratie. Als je korter dan drie uur parkeert kun je automatisch uitrijden. Heb je langer dan drie uur hebt gestaan, hoef je alleen maar je bankpas tegen de paal te houden om te betalen.
 2. Wethouder Leen Snijders overleeft weer motie van wantrouwen: ‘De inwoners betalen het gelag’
  PREMIUM

  Wethouder Leen Snijders overleeft weer motie van wantrouwen: ‘De inwoners betalen het gelag’

  In de gemeenteraad van Westland is gisteravond tijdens een extra raadsvergadering over het veelbesproken afvaldossier de tweede motie van wantrouwen ingediend tegen wethouder Leen Snijders. En een motie van afkeuring tegen het hele college. In totaal zijn er nu negen moties van wantrouwen, afkeuring of treurnis ingediend tegen het Westlandse gemeentebestuur. En ze zijn allemaal verworpen.

In samenwerking met indebuurt Westland