Volledig scherm
PREMIUM
Ubbo Starrenburg was zaterdagavond niet te stoppen voor de verdediging van Kwintsheul. De aanvaller scoorde negen keer, waaronder de late gelijkmaker. © Patrick Dolkens

Quintus verspeelt overwinning in slotfase van spectaculaire burenruzie

Hellas de morele winnaarEr was lang naar uitgekeken en de derby tussen de handballers van Quintus en Hellas bracht alles wat van de burenruzie werd verwacht. De punten werden broederlijk gedeeld (22-22), maar de Hagenaars stapten als morele winnaar van het veld.

Dat Hellas een punt meenam uit Kwintsheul had het te danken aan Ubbo Starrenburg, die tot man van de wedstrijd werd uitgeroepen. Hij schoot in de laatste seconde de gelijkmaker binnen en werd de held van de Haagse supporters. Bescheiden als altijd: ,,Het ging wel lekker, maar het was vooral een teamprestatie. Ik werd goed in stelling gebracht. Wel lekker zo'n laatste schot."

  1. Westlandse studente valt in de prijzen met restaurant voor en door Westland

    Westlandse studente valt in de prijzen met restaurant voor en door Westland

    Roos Vollebregt is genomineerd voor de Woonmall Publieksaward met haar ‘interieur van de toekomst’. Voor haar eindexamenproject aan het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam ontwierp de 20-jarige ‘geboren en getogen Westlander’ een Westlands restaurant, waar ook nog eens Westlands gegeten kan worden. ,,Héél Westlands”, lacht zij. ,,Maar zoiets bestaat nog niet. En ja, daar is nood aan. Westland staat bekend om het eten wat daar geproduceerd wordt. Tot mijn verbazing zie je dat nog in geen enkel restaurant terug.”

In samenwerking met indebuurt Westland