Volledig scherm
© ANP

René Barendse geeft mediwiet-voorlichting

Naar aanleiding van een artikel in deze krant over het zelf kweken van medicinale cannabis, kreeg René Barendse uit Naaldwijk zoveel vragen van Westlandse patiënten en hun familieleden naar het gebruik van mediwiet, dat hij morgen voorlichting gaat geven aan geïnteresseerden.

,,Er is bij patiënten en hun familieleden grote behoefte naar meer informatie over de mogelijkheden en het gebruik van cannabis", aldus Barendse. ,,Daarom ga ik aanstaande zaterdag een lezing houden voor patiënten die medicinale cannabis gebruiken of willen gaan gebruiken voor hun aandoening, ziekte of betere gezondheid. Andere geïnteresseerden zijn ook welkom maar de nadruk ligt op de patiënt'', zegt Barendse, die voor zijn lezing de kantine van het bedrijf van zijn broer mag gebruiken.

Westlanders die de lezing zaterdagmiddag, van 14.00 tot 16.00 uur aan de Hoge Geest 53a in Naaldwijk willen bijwonen, kunnen een mailtje sturen naar renebarendse@caiway.nl. De toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage voor de stichting VMO (Stichting vergelijking medicinale olie) wordt gewaardeerd.