De Veiling in Poeldijk, de voormalige Leuningjes.
Volledig scherm
De Veiling in Poeldijk, de voormalige Leuningjes.

‘Renovatie van De Veiling snel afmaken’

De renovatie van de kleine zaal, de keuken en de toiletten van De Veiling in Poeldijk moet zo snel mogelijk in gang worden gezet. Daar is nog een bedrag van 660.000 euro voor beschikbaar.

 1. Voorbijgestreefde Robin Haase geeft hoop niet op: ‘Als mensen mij al willen afschrijven, vind ik dat prima’
  PREMIUM

  Voorbijge­streef­de Robin Haase geeft hoop niet op: ‘Als mensen mij al willen afschrij­ven, vind ik dat prima’

  De Australian Open is voor Hagenaar Robin Haase (34) voorbij. In het enkelspel werd hij al tijdens de kwalificaties uitgeschakeld, vrijdag werd hij met zijn dubbelpartner Botic van de Zandschulp ook uit het dubbeltoernooi geknikkerd. De huidige nummer 229 lijkt inmiddels definitief voorbij gestreefd door een jongere generatie Nederlandse tennissers. ,,Als mensen mij al willen afschrijven, dan vind ik dat prima.”
 2. Handelaren balen van extra papierwerk door Brexit: ‘We zijn vier ton kwijt aan documenten’
  PREMIUM

  Handelaren balen van extra papierwerk door Brexit: ‘We zijn vier ton kwijt aan documenten’

  Westlandse exporteurs van groente en fruit hebben vorig jaar samen met hun collega’s in heel Nederland voor veel meer geld aan producten verhandeld naar het buitenland. De verkoop steeg naar 13,1 miljard euro. En dat terwijl er nogal wat belemmeringen waren met hoge transportkosten, een tekort aan zeecontainers, de lockdowns en de Brexit. Vooral die laatste zorgt voor frustraties en jaagt handelaars op hoge kosten. ,,Wij zijn vier ton kwijt aan documenten.”

In samenwerking met indebuurt Westland