Er is een keur aan boeken over rouwverwerking. Anneke Diepenhorst, Anja Berghout en Kitty Dekkers (v.l.n.r.) begeleiden de rouwverwerkingsgroep in het Westland.
Volledig scherm
PREMIUM
Er is een keur aan boeken over rouwverwerking. Anneke Diepenhorst, Anja Berghout en Kitty Dekkers (v.l.n.r.) begeleiden de rouwverwerkingsgroep in het Westland. © Fred Leeflang

Rouwen in groepsverband: 'De rest gaat door en ik sta stil'

Rouwen in groepsverband. Niet om dezelfde persoon, maar om elkaar verder te helpen. Dat gebeurt tijdens de rouwtafelgesprekken die in het Westland van start zijn gegaan. ,,Praten over je verdriet helpt."

  1. Hoe de zwoegende Haagse bakker Anton met zijn croissants multimiljonair werd
    PREMIUM
    Van wieg tot graf

    Hoe de zwoegende Haagse bakker Anton met zijn croissants multimiljo­nair werd

    Anton Hessing was de oudste in een vermaarde banketbakkersfamilie. Hij groeide, met twee broers en vier zussen, op in de bakkerij aan de Koningin Wilhelminalaan in Voorburg. Op zijn 14de ging hij van school om in de praktijk door zijn vader tot banketbakker te worden opgeleid. Deze keer in de rubriek Van Wieg Tot Graf het levensverhaal van: Anton Hessing (27 november 1936 – 15 december 2021).

In samenwerking met indebuurt Westland