Volledig scherm
Sjaak van der Tak. © Gerard-Jan Vlekke

Sjaak van der Tak in landelijk bestuur Kom in de Kas

Sjaak van der Tak, voorzitter van Glastuinbouw Nederland, gaat het landelijk bestuur van Kom in de Kas versterken. De oud-burgemeester van Westland gaat hiermee in op het verzoek van Kom in de Kas om een directe lijn met de ondernemersorganisatie te hebben.

,,Kom in de Kas is het grootste publieksevenement van de Nederlandse Glastuinbouw”, zegt René van Dop, plantenkweker uit ’s-Gravenzande en landelijk voorzitter van Kom in de Kas. ,,Het is dan ook niet meer dan logisch dat Glastuinbouw Nederland mede sturing geeft aan de invulling van dit evenement.” 

Na het vertrek van Nico van Ruiten in september 2017 heeft Jacco Vooijs namens Glastuinbouw Nederland deze functie tijdelijk ingevuld. Van der Tak neemt vanaf nu die taak weer over. ,,Kom in de Kas is belangrijk voor de sector, daar moeten we als Glastuinbouw Nederland bij betrokken zijn en die taak neem ik graag op me”, aldus Van der Tak.

Kom in de Kas is het grootste publieksevenement van de Nederlandse glastuinbouw en wordt in 2020 voor de 43ste keer georganiseerd. 

Elke ochtend het nieuws uit Westland in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Westland