Hondenpoep in de Naaldwijkse Duiventorenstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Hondenpoep in de Naaldwijkse Duiventorenstraat. © Fred Leeflang

Speelveldje voor kinderen ligt helemaal vol met hondendrollen: ‘Je moet bij elke stap uitkijken’

Vroeger speelden er kinderen op het grasveld bij de sociale huurflat in Naaldwijk, maar dat is nu onmogelijk. Je kunt geen stap zetten zonder in de hondenpoep te staan. Het gras in deze straat kleurt bruin door de uitwerpselen. Dit terwijl er nog geen veertig meter verderop een uitlaatveldje is. 

 1. Van hulpje in spoelkeuken naar directeur van grootste hotel Den Haag: ‘Dit is de allerleukste job in de wereld’
  PREMIUM

  Van hulpje in spoelkeu­ken naar directeur van grootste hotel Den Haag: ‘Dit is de allerleuk­ste job in de wereld’

  Zijn eerste bijbaan had Vincent Pahlplatz in de spoelkeuken, maar inmiddels is hij al jarenlang directeur van The Hague Marriott, het grootste hotel van Den Haag. De Voorburger is ook hét gezicht van de hotelbranche in de hofstad, maar volgende week verruilt hij zijn grote liefde voor Amsterdam. Daar gaat hij leiding geven aan een groep van elf hotels. ,,Ik moest wel ja zeggen.’’
 2. Jeanette (75) duikt water in voor aan ALS overleden vriendin Marleen (48): ‘Ik heb het haar beloofd’
  PREMIUM

  Jeanette (75) duikt water in voor aan ALS overleden vriendin Marleen (48): ‘Ik heb het haar beloofd’

  Marleen de Kat (48), moeder van twee kinderen en eigenaar van een succesvol bedrijfje, overleed drie jaar geleden in de bloei van haar leven aan de gevolgen van de zenuw-spierziekte ALS. Haar vriendin Jeanette de Brabander (75) beloofde haar plechtig nog één keer het water in te gaan voor A Local Swim om zo veel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar die vreselijke ziekte. Zaterdag is het zover.