René van Dijk (links), Menno Reijgersberg (ERP) en sportwethouder Pieter Varekamp voor de deur van de Sap Bar in Naaldwijk.
Volledig scherm
PREMIUM
René van Dijk (links), Menno Reijgersberg (ERP) en sportwethouder Pieter Varekamp voor de deur van de Sap Bar in Naaldwijk. © Team Westland

Team Westland Break Out loopt als een trein: ‘Kanker stopt niet door corona’

Als het aan Team Westland ligt is Westland op 19 juni tijdens de Break Out-dag de meest sportieve gemeente van Nederland en doet iedere Westlander die dag even iets aan sport. Er zijn inmiddels 3500 armbandjes voor het evenement verkocht. Sportwethouder Pieter Varekamp (VVD) geeft het goede voorbeeld en gaat nog meer mensen overhalen om ook mee te doen.

  1. Notoire fietsendief krijgt gebiedsverbod en is voorlopig niet welkom in Westlandse dorpen

    Notoire fietsen­dief krijgt gebiedsver­bod en is voorlopig niet welkom in Westlandse dor­pen

    Burgemeester Arends heeft een gebiedsverbod opgelegd aan een notoire fietsendief. De man had eerder van de burgemeester een dwangsom opgelegd gekregen wegens het vervoer van inbrekerswerktuigen, maar daar bleek hij niet van onder de indruk. De inbreker ging opnieuw in de fout. Naast de strafrechtelijke vervolging is het de man gedurende drie maanden verboden in ’s-Gravenzande, Maasdijk en Monster te zijn.

In samenwerking met indebuurt Westland