Team Westland is weer terug uit de Pyreneeën. Daar deden René Beukers, Dirk Huis, Peet Rodenburg en Hans Zuidgeest een verkenning. Vanwege corona kon de actieweek, die normaal in juni is, niet doorgaan. De actie is verschoven naar oktober 2021.
Volledig scherm
PREMIUM
Team Westland is weer terug uit de Pyreneeën. Daar deden René Beukers, Dirk Huis, Peet Rodenburg en Hans Zuidgeest een verkenning. Vanwege corona kon de actieweek, die normaal in juni is, niet doorgaan. De actie is verschoven naar oktober 2021. © Team Westland

Team Westland keert met huiswerk terug uit Frankrijk en moet rekening houden met flinke kou op berg

In de eerste week van oktober gaat het gebeuren: de beklimming van de Tourmalet door Team Westland. Vorige week verkenden René Beukers, Dirk Huis, Peet Rodenburg en Hans Zuidgeest het terrein en de uitvalsbasis: de verbouwde camping Les Trois Vallées in Argeles Gazost.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    2

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Westland