Volledig scherm
Team Westland bij de Tourmalet, ter illustratie. © Julian van Hagen

Team Westland opent pop-upshop in winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk

Team Westland is een maand lang te vinden in winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk. Maandagmiddag om 12.00 uur wordt een winkel geopend waar de deelnemers en vrijwilligers de artikelen te koop aanbieden die zij, in het kader van de beklimming van de Tourmalet op 17 juni 2020, hebben laten maken.

,,We kregen een buitenkansje in de schoot geworpen”, zegt voorzitter Dirk Huis van Team Westland. ,,Er staan best veel panden leeg in het winkelcentrum. We kregen van Aart den Haan (eigenaar van kledingwinkel Den Haan, red.) een pand aangeboden voor de periode van een maand. Die kans hebben we met beide handen gegrepen.”

De winkel is de hele maand december geopend. Huis: ,,De vrijwilligers en deelnemers aan de beklimming vormen het winkelpersoneel. We hebben de winkel vrijdag ingericht. Er staan onder meer twee beeldschermen waarop mensen het materiaal dat de lokale omroep WOS tijdens de beklimming van vorig jaar heeft gemaakt, kunnen bekijken.”

Quote

De opbrengst komt volledig ten goede aan ons team

Huis

Alle artikelen die te koop worden aangeboden zijn gemaakt in opdracht van deelnemers van Team Westland. ,,Wie nog een kerstcadeautje zoekt kan bij ons terecht, zoals bijvoorbeeld voor een stoere cap, handdoeken, fietsbellen, te veel om op te noemen. De opbrengst komt volledig ten goede aan ons team.”

Elke ochtend het nieuws uit Westland in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Westland