Volledig scherm
Hans Blom van 2Floors in De Lier. © Thierry Schut

Toch nog tent tijdens feestweek bij 2Floors in De Lier

Er komt tijdens de feestweek van 14 tot en met 18 augustus tóch nog een kleine tent bij grandcafé 2Floors in De Lier. Daar mag geen entertainment in komen, maar wel een terras.

Uiteindelijk dus toch nog iets voor ondernemer Hans Blom, die zijn grote feesttent op het Oranjeplein uit het programma van de Bradelier geschrapt zag worden. Daar komt nu de kermis. Het Rankplein wordt nu een horecaplein. 

Voor een kleine feesttent naast zijn zaak kreeg Blom uiteindelijk ook geen vergunning van de gemeente Westland. Een tent waar geen artiesten en dj's komen optreden, maar tafels en stoelen komen te staan mag nu wél. 

,,Met een goede aanpak is het toch nog een heel mooi alternatief'', zegt Blom tevreden. ,,We gaan er iets leuks van maken.''

Blom heeft zich er naar eigen zeggen bij neergelegd dat een feesttent geen optie meer is tijdens de Lierse feestweek. ,,We zijn inmiddels al aan de slag gegaan met een ander evenement op een andere locatie'', geeft hij aan. ,,Dat wordt volgend jaar op een andere datum.''