Loes Hollaar, hier achter zijn bureau in de bestuurskamer, was bestuurslid, maakte het krantje op, was 40 jaar scheidsrechter en beantwoordde de KMD-telefoon.
Volledig scherm
PREMIUM
Loes Hollaar, hier achter zijn bureau in de bestuurskamer, was bestuurslid, maakte het krantje op, was 40 jaar scheidsrechter en beantwoordde de KMD-telefoon. © Foto Passie

Toen zijn schoonzoon halverwege een wedstrijd van veld werd gehaald, begreep heel KMD wat er speelde

Van wieg tot grafEen voetbalclub kan niet zonder leden die uit liefde en betrokkenheid dag en nacht in touw zijn voor hun club. Loes was er zo een. KMD droeg haar oudste lid daarom op handen. Deze week in de rubriek Van wieg tot graf het levensverhaal van Loes Hollaar (2 november 1935 - 3 november 2019).

  1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

    Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?