AR20211231-0003
31122021 - t Woudt , aanleg turborotonde Woudseweg ter hoogte van Molenlaan. Omwonenden Woudseweg vrezen voor geluidsoverlast.
AD Haagsche Courant Westland 
© Thierry Schut
Volledig scherm
PREMIUM
AR20211231-0003 31122021 - t Woudt , aanleg turborotonde Woudseweg ter hoogte van Molenlaan. Omwonenden Woudseweg vrezen voor geluidsoverlast. AD Haagsche Courant Westland © Thierry Schut © Thierry Schut

Tuinders en bewoners protesteren tegen turborotonde Woudseweg: ‘We hebben nu al veel verkeersgeluid’

Tuinders en omwonenden protesteren in een rechtszaak bij de Raad van State tegen de aanpassing  van de provinciale weg N223, de Woudseweg. Ze zijn onder meer bang voor geluids- en lichtoverlast van de turborotonde die daar gepland is. 

 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.
 2. Verzet tegen woningbouw in duinvallei Watergat neemt flink toe: ‘Geef het terug aan de natuur’
  PREMIUM

  Verzet tegen woningbouw in duinvallei Watergat neemt flink toe: ‘Geef het terug aan de natuur’

  Het verzet tegen de bouw van woningen in de duinvallei het Watergat in Monster neemt flink toe. Natuurlijk Delfland en Bewonersorganisatie Monster Noord willen het Watergat, waar 133 woningen gepland staan, koste wat kost behouden voor de natuur en hebben daarom een stevige zienswijze ingediend die daar een flinke bijdrage aan moet leveren. De conclusie daarvan luidt: geef het Watergat terug aan de natuur.