Twee gewonden bij steekpartij op vakantiepark in ’s-Gravenzande

VideoBij een steekincident op vakantiepark Vlugtenburg aan Het Louwtje in ’s-Gravenzande zijn gisteravond twee mensen gewond geraakt. Een 25-jarige verdachte is aangehouden.

De politie kreeg omstreeks 22.00 uur melding van een steekincident in een stacaravan op het park. Aan het incident ging een ruzie vooraf. Twee mensen, waaronder de verdachte, raakten hierbij gewond. 

Een 33-jarige man is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hij raakte zwaargewond, meldt de politie vanochtend. De 25-jarige verdachte is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld en daarna naar het politiebureau meegenomen voor verhoor.

De hulpdiensten, waaronder meerdere politie-eenheden, waren snel ter plaatse. Een traumahelikopter landde in een nabijgelegen weiland.

De politie heeft de stacaravan met lint afgezet en is een onderzoek gestart. Er wordt gezocht naar getuigen.

Een gedeelte van het vakantiepark wordt verhuurd aan een uitzendbureau, meldt District8. Er zouden op het park veel arbeidsmigranten verblijven.

Elke ochtend het nieuws uit Westland in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Volledig scherm
Bij een steekincident op vakantiepark Vlugtenburg aan Het Louwtje in 's-Gravenzande zijn gisteravond twee mensen gewond geraakt. © District8

In samenwerking met indebuurt Westland