Verbijstering na val van oud-minister Dekker in Monster: ‘Dat het uitgerekend hem moet overkomen’

met videoToen Sander van Scheijndel de eerste foto's zag na de verpletterende val die oud-minister Sander Dekker dinsdagavond op zijn fiets had gemaakt, schrok hij zich te pletter. De eigenaar van Van Scheijndel Wielersport in 's-Gravenzande herkende meteen de racefiets. Dekker en zijn partner zijn al jaren klant bij zijn winkel. ,,Dat het uitgerekend hem moet overkomen.”

 1. Oud-minister Dekker loopt botbreuken op na val van racefiets, vrouw (42) verdacht van mishandeling
  Play
  met video

  Oud-minister Dekker loopt botbreuken op na val van racefiets, vrouw (42) verdacht van mishande­ling

  Voormalig minister voor Rechtsbescherming Sander Dekker is dinsdagavond zwaargewond geraakt door een val van zijn racefiets in de duinen bij Monster. Hij liep daarbij verschillende botbreuken op. Na het ongeval is een 42-jarige vrouw aangehouden. Ze wordt verdacht van het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel dan wel eenvoudige mishandeling met zwaar lichamelijk letsel als gevolg.
 2. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

  ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest rechter) strook als er iemand op de vierde rijdt?’