Zwembad het Hoekse badje aan de Cordesstraat in Hoek van Holland waar de ruzie om draait. Het buitenbad zou al geopend moeten zijn, maar is nog gesloten vanwege de coronamaatregelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Zwembad het Hoekse badje aan de Cordesstraat in Hoek van Holland waar de ruzie om draait. Het buitenbad zou al geopend moeten zijn, maar is nog gesloten vanwege de coronamaatregelen. © Laura van Vuuren

Verdeeldheid over geld Hoekse badje: ‘Geef openheid van zaken’

Het ‘Hoekse badje’ in Hoek van Holland blijft de gemoederen flink bezig houden. Waar de discussie  ging over de verdeling van het geld, is deze verschoven naar het mogelijk onjuist handelen van het bestuur.

  1. Met eigen gitaarschool, -winkel en -festival telt Paul de uren die hij ‘werkt’ nooit: ‘Een levenswijze’
    Made in Westland

    Met eigen gitaar­school, -winkel en -festival telt Paul de uren die hij ‘werkt’ nooit: ‘Een levenswij­ze’

    Je kunt rustig stellen dat Paul de Zeeuw gek is op gitaren. Hij groeide op in een muzikaal gezin en kreeg al vroeg een gitaar in handen. Na ervaring op te hebben gedaan op het conservatorium ging hij al vrij snel gitaarles geven, om in 2009 met zijn vrouw Stefanie een eigen gitaarschool in Naaldwijk, The Guitar Master, op te richten. Eind 2020 kwam daar de The Guitar Master shop bij en komende zomer organiseren ze voor de tweede keer een eigen festival vol gitaarmuziek: Masterfest.