Artist’s impression van het woningproject Wonen rond de toren.
Volledig scherm
Artist’s impression van het woningproject Wonen rond de toren. © Wonen rond de toren

Verkoop van huizen rond de kerktoren van De Hoeksteen begint in september

Maasdijkers die nieuwsgierig zijn naar de nieuwbouw op de plek van kerkgebouw De Hoeksteen kunnen inmiddels via artist’s impressions een beeld krijgen van de huizen die er komen. In september start de verkoop.

 1. Naaldwijkse Tarzan klimt drie dagen lang in een boom tijdens Varend Corso: ‘We willen echt iets unieks doen’
  PREMIUM

  Naaldwijk­se Tarzan klimt drie dagen lang in een boom tijdens Varend Corso: ‘We willen echt iets unieks doen’

  Je denkt elk jaar dat het niet gekker, uitbundiger en bizarder kan bij het Varend Corso, maar elk keer blijkt dat tóch wel weer het geval te zijn. De corsoboot van de dorpskern Naaldwijk is vanaf vrijdag 23 juni drie dagen lang gehuld in junglesferen, inclusief een enorme boom aan boord. Om die zo goed mogelijk te kunnen beklimmen krijgt de crew klimles. ,,Alles voor het Varend Corso.”
  Naaldwijk
 2. Geheime opnames leiden tot extra raadsvergadering: wethouder Rombout wéér op het matje geroepen
  PREMIUM

  Geheime opnames leiden tot extra raadsverga­de­ring: wethouder Rombout wéér op het matje geroepen

  Als je zelf deel van het gesprek uitmaakt is het niet verboden om ongevraagd dat gesprek op te nemen, maar netjes is het niet. Niettemin zijn de geheime opnames van gesprekken tussen wethouder Barend Rombout en de stichting sociaal cultureel centrum De Leuningjes in Poeldijk de aanleiding tot een extra raadsvergadering. Over evenementenlocatie de Veiling, de verhuizing van de lokale omroep WOS daar naartoe, een asbestsanering, een schadeclaim van drie ton en de tweede Berkenflat.
  Westland