Volledig scherm
Bij een clubhuis van motorclub Caloh Wagoh aan de Veenakkerweg in Den Hoorn werd in november vorig jaar een inval gedaan. © District8

Verzegeld pand aan Veenakkerweg weer opengebroken

Het bedrijfspand aan de Veenakkerweg in Den Hoorn, dat vorige week in opdracht van burgemeester Arnoud Rodenburg van Midden-Delfland werd gesloten en verzegeld, is weer opengebroken. 

Dat meldt Rodenburg in zijn weekboek. ‘Op maandagmiddag is het bedrijfspand verzegeld, maar na controle door de politie bleek op vrijdag de verzegeling van diverse deuren doorbroken', schrijft Rodenburg. Dat is een misdrijf. ‘Het is nog in onderzoek hoe dit heeft kunnen gebeuren, maar de gemeente heeft het pand opnieuw afgesloten en verzegeld. De eigenaar is gewaarschuwd en hem is opgedragen toe te zien dat niemand het bedrijfspand betreedt.’

Rodenburg gooide het pand tussen de kassen dicht op advies van de politie dicht ‘na een reeks incidenten die met  ondermijnende criminaliteit van doen hebben‘. 

In november vorig jaar werd in het bedrijfspand een inval gedaan tijdens een massale politieactie tegen motorclub Caloh Wagoh, waar zo’n achthonderd agenten aan meededen. Op circa veertig plekken, waaronder dus in Den Hoorn en ook in Den Haag, zijn invallen gedaan.   

Elke ochtend het nieuws uit Westland in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Westland