Volledig scherm
De kandidaten van Expeditie Robinson poseren met hun fans © ANP

Westland goed vertegenwoordigd in Expeditie Robinson

De kandidaten voor het nieuwe seizoen van het populaire televisieprogramma Expeditie Robinson worden zachtjesaan bekend. Woensdagmiddag werden weer zes nieuwe namen onthuld op een bijeenkomst voor fans op Utrecht Centraal. En wat blijkt? Het Westland is daarin goed vertegenwoordigd. 

Twee van de tot nu toe veertien bekendgemaakte kandidaten komt uit Monster. Het gaat om ex-handbalster Yvette Broch en zangeres Shary-An Nivillac (oud-deelneemster van The Voice of Holland). 

In het populaire televisieprogramma (vorig jaar keken 1,4 miljoen mensen naar de finale) proberen BN'ers te overleven op een onbewoond eiland. Door het goed voltooien van opdrachten kunnen zij hun verblijf aangenamer maken. Ook kunnen kandidaten elkaar door te stemmen naar huis sturen.

Yvette Broch begon haar handbalcarrière bij Quintus in Kwintsheul en stond daarna voor Nederland op het WK en het EK. Ook deed ze in 2008 mee aan Holland's Next Top Model. Shary-An Nivillac deed in 2010 mee aan The Voice of Holland, waar ze de halve finale bereikte. In 2012 stond ze voor het laatst in de Top 40 met haar nummer Read My Book.

De eerste aflevering van  Expeditie Robinson 2019 wordt op 1 september uitgezonden op RTL 5. 

Elke ochtend het nieuws uit Westland in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Westland