Een regenton.
Volledig scherm
Een regenton. © Archieffoto BD

Westlanders schaffen massaal regentonnen en groene daken aan

Wie van plan is om een regenton of een groen dak aan te schaffen moet snel zijn om nog een financiële bijdrage van het Hoogheemraadschap van Delfland te kunnen krijgen. De regeling ‘In Actie’ loopt zó hard dat het waterschap verwacht dat het budget van 240.000 euro rond de zomer op is.

 1. Exhibitionist Bianca (49) loopt als Loki over de boulevard: ‘Iedereen lijkt zo chagrijnig tegenwoordig’
  PREMIUM
  Op Scheveningen

  Exhibitio­nist Bianca (49) loopt als Loki over de boulevard: ‘Iedereen lijkt zo chagrijnig tegenwoor­dig’

  Na de lockdowns stond Bianca Borsten (48) te popelen om weer onder de mensen te komen. Dat doet ze niet onopgemerkt. Dit voorjaar kocht ze voor 359 euro een nepleren cape-outfit. Met daarbij een goedkope hoofdtooi van Ali Express - ‘thuis een beetje bijgeschaafd’- waant de 48-jarige Haagse zich Loki, een personage uit de gelijknamige televisieserie van Marvel Comics. Wij spraken haar voor de rubriek Op Scheveningen.
 2. Westlandse duikers bij Zeeuwse kust aangezien voor cocaïnecriminelen: ‘Ineens waren er mitrailleurs op ons gericht’
  PREMIUM

  Westlandse duikers bij Zeeuwse kust aangezien voor cocaïnecri­mi­ne­len: ‘Ineens waren er mitrail­leurs op ons gericht’

  Een duikexpeditie voor de Zeeuwse kust is afgelopen weekend uitgelopen op een hachelijk avontuur. Het schip werd zondag onderschept door een zwaarbewapende politie-eenheid, omdat de groep, onder wie de Westlanders Ben Stiefelhagen, Peter van Rodijnen en Klaudie Bartelink, werd aangezien voor cocaïnesmokkelaars. ,,Ze kwamen met getrokken wapens aan boord.”

In samenwerking met indebuurt Westland