Volledig scherm
© ANP

Westlandse schaatsster Jutta Leerdam verovert hart Koen Verweij

De 18-jarige Jutta Leerdam uit ’s-Gravenzande heeft het hart veroverd van de 26-jarige Koen Verweij. Op social media laten de twee verliefde topschaatsers de wereld meegenieten van hun liefdesrelatie.

Sinds enkele maanden zijn de twee tortelduifjes aan het daten, zo laat toptalent Jutta weten aan het televisieprogramma Shownieuws. ,,Koen en ik hebben het heel fijn samen. We daten al een tijdje en het is sinds kort officieel. We vinden elkaar heel leuk.’’

In een video die Koen plaatste op zijn instagrampagina steekt Jutta haar tong uit naar hem. De twee waren samen bij het kickbokswedstrijd tussen Rico Verhoeven en Ismael Lazaar. Jutta reageert met een hartje onder de video.

Schone schaatsster Jutta werd dit jaar Nederlands kampioene sprint bij de junioren. Verweij heeft in 2014 meegedaan aan de Olympische Spelen in Sotsji waar hij goud behaalde met zijn collega’s bij de achtervolging en zilver op de 1.500 meter sprint.

  1. Dief van portemonnee Haagse muzikant Ed Struijlaart opgepakt in Den Haag: ‘Boef bood excuses aan’
    PREMIUM

    Dief van portemon­nee Haagse muzikant Ed Struij­laart opgepakt in Den Haag: ‘Boef bood excuses aan’

    Een van de dieven die in oktober de portemonnee van de Haagse singer-songwriter Ed Struijlaart pikten tijdens een optreden in Zwolle, is afgelopen donderdag in Den Haag opgepakt. Tijdens het optreden in de Odeon werd de portemonnee met pinpas van Struijlaart door twee dieven uit zijn kleedkamer meegenomen. Het verhaal kreeg een bizarre wending toen een van de dieven via Instagram contact met hem zocht, zijn excuses aanbood en de pas naar Struijlaarts moeder stuurde.

In samenwerking met indebuurt Westland