Stef (zwarte schoenen) en Bob van Veen. De foto is gemaakt in de Siërra Nevada bij Malaga. Ze maakten video's met wielrenners Primos Roglic, Wout van Aert, Steven Kruiswijk, Jonas Vingegaard, Christophe Laporte, Tiesi Benoot, Rohan Denis, Sepp Kuss en Nathan van Hooydonck.
Volledig scherm
PREMIUM
Stef (zwarte schoenen) en Bob van Veen. De foto is gemaakt in de Siërra Nevada bij Malaga. Ze maakten video's met wielrenners Primos Roglic, Wout van Aert, Steven Kruiswijk, Jonas Vingegaard, Christophe Laporte, Tiesi Benoot, Rohan Denis, Sepp Kuss en Nathan van Hooydonck. © PR

Westlandse tweeling maakt video’s over de hele wereld: ‘Mensen herkennen ons aan onze schoenen’

Bob en Stef van Veen lijken als twee druppels water op elkaar. Dat is niet zo vreemd want de twee filmers vormen samen al 21 jaar een eeneiige tweeling. ,,Mensen herkennen ons aan onze schoenen”, lacht Bob. ,,Ik draag altijd witte en Stef zwarte, ze kijken ook altijd eerst naar onze voeten als ze ons begroeten.”

  1. Team Westland levert weer topprestatie met 675.000 euro in half jaar: ‘Om stil van te worden’
    PREMIUM

    Team Westland levert weer toppresta­tie met 675.000 euro in half jaar: ‘Om stil van te worden’

    Trots hieven Dirk Huis en René Beukers de cheque met het gigantische bedrag van 675.000 euro boven hun hoofd, de voorlopige opbrengst van de vijftiende editie van Team Westland. De dolblije deelnemers reageerden verbaasd en vol ongeloof. Zij hadden een wereldprestatie geleverd, omdat vanaf eind oktober vorig jaar in slechts een half jaar deze enorme bak geld bij elkaar was gebracht.