Volledig scherm
© ANP

WestlandStek voor oprichter Alzheimer Café Westland

Marien van den Berg is maandagavond flink in het zonnetje gezet. De Hoekenees kreeg de WestlandStek tijdens zijn  afscheid van Alzheimer Café Westland.

Van den Berg was in 2002 één van de initiatiefnemers en oprichters van het Alzheimer Café in Westland. Gedurende 12 jaar was hij vrijwilliger en betrokken bij het maandelijkse programma, functioneerde als gespreksleider en was lid van de PR-commissie. 

Sinds 2015 vervult hij de functie van coördinator. Alzheimer Café Westland is uitgegroeid tot een belangrijke ontmoetingsplaats in de regio voor mensen met dementie en betrokkenen die met dementie in aanraking komen.

  1. Eric zeilt met oude driemaster de wereld over: Rondje Antarctica en dan van lockdown Argentinië naar Scheveningen
    PREMIUM

    Eric zeilt met oude driemaster de wereld over: Rondje Antarctica en dan van lockdown Argentinië naar Schevenin­gen

    Eric Kesteloo (57) zeilde met de Bark Europa, een oude driemaster, rond Antarctica. Twee weken geleden meerde hij aan in Argentinië en liet hij zijn gasten van boord. Maar door de coronacrisis kan zijn bemanning van 18 zeilers ineens niet meer terug naar huis vliegen. ,,Argentinië zit nu volledig op slot. We hebben daarom besloten om in één klap terug naar Scheveningen te zeilen.’’

In samenwerking met indebuurt Westland