Jack Albas (op de voorgrond) en Jaap van Adrichem bezig met de laatste loodjes voordat zwembad De Waterman in Wateringen bij hogere temperaturen weer open kan.
Volledig scherm
PREMIUM
Jack Albas (op de voorgrond) en Jaap van Adrichem bezig met de laatste loodjes voordat zwembad De Waterman in Wateringen bij hogere temperaturen weer open kan. © Thierry Schut

Zwembad De Waterman bijna klaar voor nieuw seizoen: ‘Nog één keer in de oude staat’

Een duik in het buitenzwembad van De Waterman aan de Dorpskade in Wateringen is met de huidige weersomstandigheden nog niet zo heel aantrekkelijk, maar toch is het zwembad sinds zaterdag weer officieel geopend. Al kan er nog niet gezwommen worden, want er moeten nog wat herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd. Voor de laatste keer, want volgend jaar zomer is het bad helemaal vernieuwd. 

 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  20

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”

In samenwerking met indebuurt Westland

 1. Samenvatting | Feyenoord - Ajax
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Feyenoord lijdt pijnlijke nederlaag in krankzinni­ge Klassieker

  9 mei
 2. Hamilton wint na spannende strijd: 'Heb ervoor moeten knokken'
  Play

  Hamilton wint na spannende strijd: 'Heb ervoor moeten knokken'