Volledig scherm
© Twitter

Houston opnieuw in de ban van ufo

VideoHeeft een ufo vorige week een bezoek gebracht aan de Amerikaanse staat Texas? De 'believers' zijn in hun nopjes nadat verschillende inwoners van Houston foto's van een vreemde vliegende schotel hebben gepost op netwerksites.

De vrij heldere beelden tonen een ovaal object met heel wat lichtpunten onderaan. Een filmpje op Instagram laat zien hoe de 'ufo' (unidentified flying object) zich voortbeweegt door de lucht.

De waarnemingen hebben een lokaal tv-station aangezet om er een reportage aan te wijden. 'Het is makkelijk te zeggen dat het aliens waren', verklaarde astronoom Carolyn Sumners aan KPRC.

'De truc met ufo's is om na te gaan of er een andere verklaring mogelijk is voor het vliegende object. Hoe meer mensen het hebben waargenomen vanuit alle mogelijke invalshoeken, hoe groter de kans dat we het kunnen identificeren en duiden. Maar er zullen altijd dingen gebeuren waarvoor  geen verklaring is. Maar dat maakt het wel interessant.'

Eerder werd in Texas een roze ufo gespot.

Een foto die is geplaatst door null (@) op

  1. BBC-kijkers geschokt na zien van hopeloze strijd orang-oetan tegen graafmachine
    video

    BBC-kij­kers geschokt na zien van hopeloze strijd orang-oe­tan tegen graafmachi­ne

    Televisiekijkers zagen gisteravond de nieuwe documentaire van Sir David Attenborough, Climate Change: The Facts. De bekende maker van wildlifedocumentaires luidt daarin de noodklok. Het gaat veel beroerder met onze planeet dan we denken. Eén beeld - een al wat ouder ingepast fragment - bleef de vele kijkers duidelijk bij: die van de orang-oetan, zittend op een boom, vechtend tegen een graafmachine die zijn leefomgeving bedreigt.