Mathieu van der Poel.
Volledig scherm
Mathieu van der Poel. © ANP

Advocaat van Van der Poel na veroordeling: ‘Mathieu vindt dat hij zijn land én team in de steek heeft gelaten’

Mathieu van der Poel is in Australië veroordeeld tot een boete voor het belagen van twee meisjes in een hotel in Sydney. De rechter in Sutherland gaf de 27-jarige wielrenner een boete van 1500 Australische dollar, zo’n 1000 euro, meldt de NOS.

161 reacties

 • Gerda Eekhof

  2 maanden geleden
  Denkt hij nu echt dat Nederland zich in de steek voelt gelaten. Zo belangrijk is hij nu ook weer niet toch.
 • Alie Frens

  2 maanden geleden
  @rik wilson. Gelukkig zie ik nog iemand die vind dat kinderen opgevoed moeten worden en niet alleen gevoed. Maar we zijn een uitstervend ras.
 • Pieter Leijten

  2 maanden geleden
  Die kinderen behoren zich te gedragen, ze behoren in bed te liggen en de ouders behoren het gedrag van hun kinderen te corrigeren! Aan de andere kant moet V.d. Poel zich niet gewelddadig te gedragen. Maar ik kan het me wel voorstellen dat hij in de stress raakte, omdat hij de volgende dag de wereldtitel kan winnen. Triest dat het zo moest lopen, hij had er zoveel voor over!
 • Julia van Damme

  2 maanden geleden
  @Johannes Mulder: Behandel elkaar met respect, ja. Maar daar hoort dus ook bij dat men in een hotel niet tot 11 of 12 uur in de nacht herrie hoort te maken. Dus wat mij betreft spreekt u zichzelf hier behoorlijk tegen.
 • Rietveld

  2 maanden geleden
  Waardeloos voor Mathieu om door zo iets stoms zo in del problemen te komen. Het hele verhaal komt zeer amateuristisch over. En dat geldt voor alle betrokkenen. Zelf vind ik het raar dat meiden van notabene 13 en 14 jaar dus geen 6 en 8, zulke kinderachtige spelletjes spelen. Onbeschofte kinderen zeg! Waar waren hun ouders eigenlijk ? Volgende ronde meer succes Mathieu!