Volledig scherm
© getty

Cavendish bezwangerde vriendin tijdens Tour de France

Het Engelse naaktmodel Peta Todd is vier maanden zwanger van wielrenner Mark Cavendish. Dat is opvallend, want dat betekent dat de baby tijdens de Ronde van Frankrijk verwekt is. Sprintkanon Cavendish won vijf etappes en de groene trui in de Tour.

Volledig scherm
© BRUNO PRESS

Ondanks de 3430 kilometer door het Franse land, met loodzware bergetappes, hield Cavendish dus genoeg energie over om zijn vriendin zwanger te maken. Peta Todd, de rondborstige vriendin van 'Cav', windt er geen doekjes om. 'Ik ben in mijn vierde maand', zegt de Britse babe. 'Mark en ik krijgen een kind, het is een Tour-baby.'

In de Britse media zegt Cavendish dat het aanstaande vaderschap hem inspireert. 'Voor mij is het babynieuws het meest opwindende dat ik ooit heb gehoord. Ik ga tijdens de Olympische Spelen van 2012 in Londen nog harder op de pedalen stampen, want alles wat ik doe heeft invloed op de toekomst van mijn kind vanaf nu', zegt de wereldkampioen.

De aanstaande 'kleine Cavendish' is wellicht een vrucht van wat Todd twitterde in het vooruitzicht van de rustdag op maandag 18 juli in de Tour. 'Yay! Stopped filming to go fucking. Yes!', twitterde Todd toen ongeneerd. Woorden waarvoor ze zich later excuseerde. Cavendish twitterde zelf gisteren dat het een meisje wordt.

Volledig scherm
© getty