Fabio Jakobsen.
Volledig scherm
Fabio Jakobsen. © BELGA

Fabio Jakobsen toont vol trots zijn nieuwe gebit en bevestigt deelname aan Vuelta

Fabio Jakobsen heeft op Instagram met trots zijn nieuwe gebit getoond: ,,Zoek de tien verschillen.” Dat maakte de wielrenner op Instagram bekend dat hij dit jaar de Ronde van Spanje gaat rijden Komende zondag staat de Nederlandse sprinter uit de Belgische ploeg Deceuninck - Quick-Step aan de start bij het NK op de weg.

4 reacties

 • F. vd Berg

  1 maand geleden
  Wielrenners, en zeker sprinters kennen de risico's van hun vak. Het was n extreem ongeval dat waarschijnlijk voorkomen had kunnen worden. Dylan was te agressief, en daarvoor is hij gestraft. Het is sowieso n wonder dat het zo lang duurde eer er n dergelijk ongeval zich voordeed. Dylan afmaken heeft ook een houdbaarheidsdatum.
 • Rick van Wijk

  1 maand geleden
  Nou echt niet, als je goed kijkt hoe déze doldrieste alleen aan zichzelfdenkende onverantwoorde maniak reed, want beste "Nagtegaal"? déze Jakobsen is nog lang niet waar hij zijn moet en zeer waarschijnlijk komt hij dat ook nooit meer ook, Nagtegaal, Google éven zijn verwondingen en misschien begrijpt u mijn reactie dan íets beter. ☹
 • Nagtegaal

  1 maand geleden
  Jammer Rick van Wijk, die reactie van jou. Denk je nu echt dat Dylan dat expres heeft gedaan en dat het puur geluk is geweest dat eerdere, soortgelijke sprints, gelukkig beter zijn afgelopen? Een rectificatie zou je sieren.
 • Rick van Wijk

  1 maand geleden
  Prachtig, hopelijk zit Dylan héél ergens anders op de weg, van mij hadden ze hem levenslang mogen schorsen, onverantwoord zoals deze figuur reed.