Mathieu van der Poel reageert: ‘Geef toe dat ik fout ben geweest, maar had geen intentie om meisjes te kwetsen’

Met videoMathieu van der Poel heeft vanmiddag op het vliegveld van Zaventem voor het eerst gereageerd op de ophef na zijn arrestatie in Australië. De renner van Alpecin-Deceuninck beleefde in Australië een heuse rollercoaster. ,,Ik heb er spijt van.”

106 reacties

 • Anoniem ...

  2 maanden geleden
  Overal waar de media teveel aandacht aan besteed. Des te meer kopieergedrag je gaat krijgen. Had onlangs een woordenwisseling met een snotneus. Meteen begon ze met haar telefoon te zwaaien. Ze heeft het gesprek opgenomen. Ook voorbedachte raden. Dit kom niet eens in mij op. Laat staan dat ik het uitvoer. Dit is tegenwoordig de trend. Ff wat knip en plakwerk. En je bent de Sjaak. Ik sta achter van der Poel.
 • roy Robbemond

  2 maanden geleden
  Omdat van de Poel een bekend persoon is wordt dit verhaal van een mug tot een olifant gemaakt. De ouders van de meisjes moeten financieel aansprakelijk gesteld worden. Leren ze meteen dat zij hun kinderen beter moeten opvoeden.
 • e e

  2 maanden geleden
  Trudi de Kok ben je gek, Mathieu! De betreffende meiden en hun ouders zitten hartstikke fout, alsmede de equipeleiding, die geen etage voor de hele ploeg had afgehuurd. Voor jou hoogstens een leermomentje: ga in dit soort situaties voortaan direct naar de receptie of iemand van de organisatie. Boete hiervoor is idioot!!! Sterkte gewenst ……
 • Johan van Rijn

  2 maanden geleden
  Ik steun Mathieu. Het was beter geweest als de vader van die twee had begrepen dat het gedrag van zijn eigen pubertjes niet door de beugel kon. Ik snap dat Mathieu het liever achter zich laat, maar hij zou met zijn advocaat een schadeclaim bij hen kunnen neerleggen, om te laten zien wat de gevolgen zijn van dit storend gedrag. Ik heb zelf in het buitenland ook eens provocerend gedrag moeten ondergaan, wat met de telefoon geregistreerd werd, en ik kan u zeggen dat de stoom dan uit je oren komt.
 • Barry Loef

  2 maanden geleden
  Je gaat dat toch niet doen in een hotel, tis daar geen speeltuin! Je betaalt voor 1 ding, voor een kamer en rust. Anders ga je wel ergens anders heen...? Belachelijk, kinderen zijn schuldig en/of ouders! Maar die wilden niet gestoord worden wss tijdens een romantisch filmpje, heerlijk ff zonder de kinderen! Denk dat ie nog rustig is gebleven tov hoe anderen hadden gereageerd...!!