Mathieu van der Poel. Inzetjes: op weg naar het vliegtuig in Sydney en een screenshot uit de filmpjes.
Volledig scherm
PREMIUM
Mathieu van der Poel. Inzetjes: op weg naar het vliegtuig in Sydney en een screenshot uit de filmpjes. © Cor Vos, DPG Media

Tienermeisje (14) en filmpjes geven beeld van bizarre hotelnacht Mathieu van der Poel: ‘Je hebt ons bedreigd’

En toen bleken er beelden te zijn. Drie video’s. De ene kort en onduidelijk, de andere langer en veelzeggend. Ze verduidelijken veel van wat er gebeurde, afgelopen zaterdagavond op de gang van het Novotel. Deze site had contact met de oudste van de drie tienermeisjes en bekeek de door hen zelf gemaakte beelden.

345 reacties

 • Adrie Butzelaar

  2 maanden geleden
  Mathieu had die ouders moeten aanklagen, want het is toch niet normaal meer, dat minderjarige pubers op de gang gaat lopen rennen. Blijkbaar deden die kinderen het vaker en bovendien horen pubers niet alleen op de kamers te verblijven.
 • Wil Aalten

  2 maanden geleden
  Het is te belachelijk voor woorden!Die meiden zijn stomvervelend ,pa en ma doen niks !Hij heeft het misschien onhandig aangepakt maar deze reactie op zijn gedrag is volkomen over der top!! Hij mist verdorie zijn wereldkampioenswedstrijd.
 • Danny Mooren

  2 maanden geleden
  Ouders en kinderen aanpakken👍
 • Van Boksel

  2 maanden geleden
  Iedereen heeft ouder schuld is andere land gap gaat niet net als in Nederland
 • bjorn Roos

  2 maanden geleden
  Niet slim van hem, maar goed als de ouders niet in staat zijn om hun kinderen op te voeden gebeurt dit. En nog vragen sommige zich af waarom ze klappen krijgen die zoeveeeeeel mensen gewoon verdienen door hun gedrag.