7 jaar cel en tbs met dwangverpleging geëist voor doodrijden Sebastiaan: ‘Op kille dag kwam schokkend eind aan zijn leven’

video | teruglezenTegen de 19-jarige pakketbezorger Tarik O. uit Woerden is 7 jaar cel én tbs met dwangverpleging geëist voor het doodrijden van Wijchenaar Sebastiaan (42). De veelbesproken zaak werd vandaag inhoudelijk behandeld in de rechtbank van Utrecht. Lees hieronder het verloop terug.

5 reacties

 • Aalburg

  2 weken geleden
  je leest het al moeilijke jeugd gehad. zal wel wwer een zeer milde straf worden. Anders kan hij straks niet weer de maatschappij in, Om verder te gaan waar hij al mee bezig was, het verkeerde pad bewandelen.
 • N. de Kruijff

  2 weken geleden
  Ik snap dit niet. Wat gruwelijk! Waarom wordt hem geen moord opgelegd? Dit is ijskoud. Lekker dan dat je dit kan meemaken zomaar op straat. Dat is geen mens, absoluut niet! Wat is de achtergrond van zo n gek? Je zou bijna denken dat ie ooit een beroerte heeft gehad of zo. Of een klap van de molen . Een normaal denkend mens doet toch niet zoiets?
 • Rick van Wijk

  2 weken geleden
  Joh hier in Nederland mag hij dadelijk een plantsoen schoffelen omdat hij dáárna gewoon zijn werk nog deed, verzachtende omstandigheden, misschien slechte jeugd weer iets minder straf, kán werk kwijt raken wéér minder, wordt vader, nou uiteindelijk gewoon een boete of voorwaardelijk strafje, let maar op.
 • Milan van Schagen

  2 weken geleden
  Ja idd..Als je het 2x doet is het geen doodslag meer.
 • Ryan Oneill

  2 weken geleden
  Niet 1 keer maar 2 keer? Dat is gewoon moord. Dus opsluiten en geen medelijden met hem hebben. Het rechtssysteem in NL is #"$()
 1. Korte lontjes achter het stuur: ‘Hij stapt uit, komt recht op mij af en slaat mij bewusteloos’
  PREMIUM
  Drie verhalen van slachtoffers

  Korte lontjes achter het stuur: ‘Hij stapt uit, komt recht op mij af en slaat mij bewuste­loos’

  Ongeluk en agressie in het verkeer zitten in een klein hoekje. Het kan je zomaar overkomen. De zinloze dood van Wijchenaar Sebastiaan (42), exact twee weken geleden, maakt veel los. Ook bij drie mensen uit dezelfde gemeente. Zij kregen de afgelopen weken óók te maken met agressie in het verkeer. Zo ernstig als bij Sebastiaan liep het gelukkig niet af, impact had het wel. Daarom willen ze hun verhalen delen. Drie verhalen over korte lontjes achter het stuur.