Volledig scherm
PREMIUM
Nino Willems (Zaal 4), Martijn Koot (Anneke), Alexander Straver (ZUS) en Duco van Lent (Zaal 4) (v.l.n.r.). © David van Haren

Beachparty Fiesta del ZAZ eerste feestje van nieuwe Wijchense horecaclub

WIJCHEN - Een nieuwe stichting, opgericht door drie horecaondernemers, gaat evenementen organiseren in het centrum van Wijchen. Het eerste vindt komend weekend plaats: een beachparty op de Markt.

De Markt in het centrum van Wijchen verandert komend weekeinde in een strand zonder zee. Met strandstoelen, cocktails en Caraïbische muziek wordt een tropische sfeer gecreëerd tijdens het Fiesta del ZAZ. 

Het is het eerste evenement dat wordt georganiseerd door de Stichting HEC Wijchen, wat staat voor Horeca Evenementen Centrum Wijchen. In de stichting hebben de Wijchense café’s ZUS, Anneke en Zaal 4 zich verenigd. De beginletters van de drie kroegen verklaren meteen de naam van het strandfeest.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wijchen-Zuid: een fijne wijk, maar wel wat stug naar buitenstaanders

    Wij­chen-Zuid: een fijne wijk, maar wel wat stug naar buiten­staan­ders

    WIJCHEN - Wijchen-Zuid wordt aangepakt. Met name delen als Diepvoorde, Elsland en De Ververt hebben al jaren een slechte naam. Veel sociale woningbouw, relatief veel uitkeringsgerechtigden, een stenig en rommelig straatbeeld en hier en daar drugsoverlast, die zaken bepalen het beeld van het oostelijk deel van ‘Zuid’. Aan de andere kant, in Sluiskamp, Oudelaan of De Weertjes, is weinig aan de hand. Keurige straten met overwegend koopwoningen bepalen het beeld.