Barry Moors regelt het verkeer terwijl een vrachtwagen achteruit vanaf een doodlopende weg op bedrijventerrein Breekwagen de Grotestraat insteekt. Scholieren met fiets blijven zo lang wachten.
Volledig scherm
PREMIUM
Barry Moors regelt het verkeer terwijl een vrachtwagen achteruit vanaf een doodlopende weg op bedrijventerrein Breekwagen de Grotestraat insteekt. Scholieren met fiets blijven zo lang wachten. © Koen Verheijden

Bedrijventerrein Bergharen wil uitbreiden: ‘Vrachtwagen die achteruit steekt gevaar voor fietsende scholier’

WIJCHEN - Bedrijventerrein Breekwagen wil al tientallen jaren groeien, maar de provincie Gelderland zegt nee. Een strookje natuur houdt de uitbreiding tegen. Nu Bijsterhuizen wel mag groeien, zeggen ze in Bergharen: en wij dan?

0 reacties

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”