Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Bestuurder bewusteloos uit auto gehaald na ongeluk op Gordenaars in Hernen

HERNEN - De bestuurder van een auto die tussen 9.00 en 9.30 uur op de Gordenaars in Hernen een ongeluk kreeg, is in bewusteloze toestand door een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Over de toedracht van het ongeval kan de politie nog geen informatie geven. Behalve de ambulance kwam ook de politie naar de plek van het ongeval. Net als de brandweer. Aanvankelijk was er een melding dat de auto te water zou zijn geraakt. Dat bleek niet het geval. 

Over de toestand van het slachtoffer is nog niets bekend. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wijchen-Zuid: een fijne wijk, maar wel wat stug naar buitenstaanders

    Wij­chen-Zuid: een fijne wijk, maar wel wat stug naar buiten­staan­ders

    WIJCHEN - Wijchen-Zuid wordt aangepakt. Met name delen als Diepvoorde, Elsland en De Ververt hebben al jaren een slechte naam. Veel sociale woningbouw, relatief veel uitkeringsgerechtigden, een stenig en rommelig straatbeeld en hier en daar drugsoverlast, die zaken bepalen het beeld van het oostelijk deel van ‘Zuid’. Aan de andere kant, in Sluiskamp, Oudelaan of De Weertjes, is weinig aan de hand. Keurige straten met overwegend koopwoningen bepalen het beeld.