Tegenstanders van zonnepark Kampbroek in 2019 bijeen in de buurt van de beoogde bouwlocatie. Een deel van de mensen op de foto is inmiddels geen tegenstander meer maar heeft een overeenkomst gesloten met de projectontwikkelaar.
Volledig scherm
Tegenstanders van zonnepark Kampbroek in 2019 bijeen in de buurt van de beoogde bouwlocatie. Een deel van de mensen op de foto is inmiddels geen tegenstander meer maar heeft een overeenkomst gesloten met de projectontwikkelaar. © Eveline van Elk

Bezwaar inwoners tegen zonnepark Hernen afgewezen

Inwoners van Hernen wonen te ver van het toekomstige zonnepark Kampbroek af om er last van te kunnen hebben. Daarom vangt hun bezwaar tegen de aanleg van het 11 hectare grote zonne-energieveld bot bij de rechter in Arnhem.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.