Yvonne werkt donderdag 28 januari voor het laatst als caissière bij de Jumbo aan de Herenstraat in Wijchen. Na 43,5 jaar werken gaat ze met pensioen.
Volledig scherm
PREMIUM
Yvonne werkt donderdag 28 januari voor het laatst als caissière bij de Jumbo aan de Herenstraat in Wijchen. Na 43,5 jaar werken gaat ze met pensioen. © Eveline van Elk

Caissière Yvonne gaat na 43 jaar met pensioen en dacht altijd met klanten mee: ‘Pak nog een netje mandarijnen, de tweede zak is gratis’

WIJCHEN - Ruim 43 jaar bestiert Yvonne van den Broek de kassa van de supermarkt aan de Herenstraat in Wijchen. Eerst als caissière van de Edah en Emté, nu van de Jumbo. Ze is hét gezicht van de winkel en gaat gemist worden.

0 reacties

 1. Waarom vriendschappen verwateren na één jaar corona: ‘Wat te veel inspanning kost, overleeft niet’
  PREMIUM

  Waarom vriend­schap­pen verwateren na één jaar corona: ‘Wat te veel inspanning kost, overleeft niet’

  Een jaar corona drukt op onze sociale relaties. Contact houden met vrienden voelt lastiger dan ooit, want na een jaar teren op videocalls, appjes en wandelafspraken, slaat de vermoeidheid en verslagenheid toe. Twee psychologen lichten toe waar die sociale vermoeidheid vandaan komt en of we daar na corona nog vanaf komen. ,,We concentreren onze energie nu op de vriendschappen die ons het meeste opleveren.”
 1. Baudet: 'Moeten af van het idee dat iedereen maar hoogopgeleid moet zijn'
  Play

  Baudet: 'Moeten af van het idee dat iedereen maar hoogopge­leid moet zijn'

 2. Segers over voltooid leven: 'Mensen op humane manier helpen is plicht samenleving'
  Play

  Segers over voltooid leven: 'Mensen op humane manier helpen is plicht samenle­ving'