Mondkapjes, gemaakt in Bomono.
Volledig scherm
PREMIUM
Mondkapjes, gemaakt in Bomono. © Casey Troy Foundation

Casey Troy Foundation haalt dubbele van benodigde bedrag binnen voor Kameroen

WIJCHEN - De Casey Troy Foundation uit Wijchen heeft in korte tijd zeker zesduizend euro opgehaald voor coronahulp in Kameroen. Daardoor kunnen er niet alleen zeep en mondkapjes worden gemaakt, maar ook watercontainers worden uitgedeeld in de dorpen. 

De Casey Troy Foundation financiert projecten op het gebied van gezondheidszorg in Kameroen. De stichting heeft twee gezondheidscentra in het land. In een van die centra, in Bomono, worden zeep en mondkapjes gemaakt tegen corona. Dat werk viel stil door geldgebrek. 

De mensen in Kameroen deden een beroep op de stichting in Wijchen. Die begon een actie om drieduizend euro binnen te halen. De Gelderlander berichtte hier vorige week over. 

Een Kameroense vrouw bezig met het maken van mondkapjes in het gezondheidscentrum van de Casey Troy Foundation in Bomono.
Volledig scherm
Een Kameroense vrouw bezig met het maken van mondkapjes in het gezondheidscentrum van de Casey Troy Foundation in Bomono. © Casey Troy Foundation
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement