Volledig scherm
PREMIUM
Miriam Demmers slaapt al wekenlang beneden in de woonkamer. Een gesprek over een traplift laat op zich wachten. © Paul Rapp

De gootsteen blijft voorlopig Miriams douche

WIJCHEN - Een bacterie kostte Miriam Demmers in juni haar loopvermogen. Nog steeds wacht ze op een datum voor haar eerste keukentafelgesprek voor een traplift en een rolstoel.

Het was de tweede week van juni dat de Wijchense Miriam Demmers zich in het Zeeuwse Nieuwvliet meldde bij de huisarts. Op de camping kreeg ze wel erg veel last van haar linkerheup.

 Die was al een zorgenkindje, maar nu speelde hij wel erg op. ,,Er zit een zenuwtje klem, dacht ik nog”, vertelt Demmers (56).

,,Maar hij stuurde me direct naar het ziekenhuis in Terneuzen. Ik had geen dag later moeten komen, anders was het misschien slecht met me afgelopen.”

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wijchen-Zuid: een fijne wijk, maar wel wat stug naar buitenstaanders

    Wij­chen-Zuid: een fijne wijk, maar wel wat stug naar buiten­staan­ders

    WIJCHEN - Wijchen-Zuid wordt aangepakt. Met name delen als Diepvoorde, Elsland en De Ververt hebben al jaren een slechte naam. Veel sociale woningbouw, relatief veel uitkeringsgerechtigden, een stenig en rommelig straatbeeld en hier en daar drugsoverlast, die zaken bepalen het beeld van het oostelijk deel van ‘Zuid’. Aan de andere kant, in Sluiskamp, Oudelaan of De Weertjes, is weinig aan de hand. Keurige straten met overwegend koopwoningen bepalen het beeld.