Derby tussen AWC en Alverna levert louter winnaars op

In het eerste weekeinde dat de coronamaatregelen het weer toestaan treffen AWC en Alverna elkaar voor een echte voetbalwedstrijd. Alverna wint (0-2), maar verliezers zijn er niet.

0 reacties

 1. Routs: Met een keukenblokje op de achtergrond zingt de sopraan Puccini’s aria ‘O mio babbino caro’
  PREMIUM

  Routs: Met een keukenblok­je op de achter­grond zingt de sopraan Puccini’s aria ‘O mio babbino caro’

  WIJCHEN - Nijmegen kent de Ommetjes en Oosterlicht, in Arnhem maakt Muziektheater De Plaats al jaren wandelingen waarbij het publiek van voorstelling naar voorstelling geleid wordt. Nancy van Nuland van Theater ‘t Mozaïek bedacht dat dit een goed initiatief zou zijn om het theaterleven na de corona-lockdowns weer op gang te brengen en artiesten weer aan live optredens met echt publiek te laten wennen.
 2. Boeren vertellen burgers ‘het echte verhaal’: ‘We willen best meer doen voor milieu, maar daar moet vergoeding tegenover staan’
  PREMIUM

  Boeren vertellen burgers ‘het echte verhaal’: ‘We willen best meer doen voor milieu, maar daar moet vergoeding tegenover staan’

  WINSSEN/OVERASSELT - Herbert en Annelies Verploegen uit Winssen tussen hun koeien. Ze doen mee aan de imagocampagne Boert Bewust. Daarbij stellen boeren en tuinders hun bedrijven open omdat ze vinden dat veel mensen geen goed beeld hebben van de landbouw. De laatste tijd lijkt het alsof boeren en burgers steeds meer tegenover elkaar staan, onder meer vanwege de stikstofdiscussie. Boert Bewust is dan ook actueler dan ooit.