Volledig scherm
De Stembus van NPO Radio 2. © NPO

‘Echte’ Top 2000 popquiz in Wijchens café

WIJCHEN - Liefhebbers van het jaarlijkse radio-evenement Top 2000 kunnen volgende week hun hart ophalen in Wijchen. Niet alleen staat de zogenoemde Stembus van de liedjesverkiezing woensdagavond op de Markt, radio 2-deejays Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof presenteren daarna ook nog een muziekquiz in het nabijgelegen café Anneke.

70 deelnemers testen dan hun kennis van de populaire muziek van de afgelopen decennia. De teams zitten al vol met, voornamelijk, vaste klanten en relaties van het café, maar komen kijken kan iedereen.

Muziek

De beide deejays verzorgen tussen 18.00 en 20.00 uur hun radioprogramma vanaf de Markt. Daarbij is er buiten ook muziek en worden bezoekers mogelijk bij de uitzending betrokken. Bij de Stembus kan het publiek  ook stemmen voor de Top 2000, al doen de meeste mensen dat digitaal. Het kan van zondag tot en met zaterdag. De bus trekt elk jaar ter promotie een week lang door het land. Woensdag komt hij aanrijden vanuit Middelburg.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement