Twee deelnemers aan het fotoproject: Monique Dijksma (links) en Manon Vriens. Beiden zijn bezoeker van het Odensehuis in Wijchen, voor mensen met vroege dementie.
Volledig scherm
PREMIUM
Twee deelnemers aan het fotoproject: Monique Dijksma (links) en Manon Vriens. Beiden zijn bezoeker van het Odensehuis in Wijchen, voor mensen met vroege dementie. © Foto Nina van Stippent

Foto-expo over vroege dementie nog twee zaterdagen te zien

WIJCHEN - De foto-expositie Mijn leven (met dementie) in beeld is vanwege de grote belangstelling twee extra zaterdagen te zien in het Odensehuis in Wijchen. De tentoonstelling kan bekeken worden op 30 oktober en 13 november.

0 reacties

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    12

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?