Gelderlander-journalist en Nieuwscafé-presentator Menno Pols (rechts) interviewt Hans Verheijen, toen nog burgemeester van Wijchen, in het eerste Gelderlander Nieuwscafé Wijchen na de doorstart, in januari 2020.
Volledig scherm
Gelderlander-journalist en Nieuwscafé-presentator Menno Pols (rechts) interviewt Hans Verheijen, toen nog burgemeester van Wijchen, in het eerste Gelderlander Nieuwscafé Wijchen na de doorstart, in januari 2020. © DG

Gelderlander Nieuwscafé Wijchen voorlopig opgeschort

WIJCHEN - Het Gelderlander Nieuwscafé Wijchen is tot nader order opgeschort. Het volgende Nieuwscafé zou op woensdag 25 maart plaatsvinden bij café Anneke in Wijchen. Alle horeca is echter minimaal tot 6 april gesloten. 

Bovendien past een activiteit als het Nieuwscafé, met publiek dat dicht op elkaar staat, niet in een tijd van sociale onthouding.

Iedere laatste woensdag van de maand

Het Gelderlander Nieuwscafé Wijchen werd voor het eerst gehouden in 2015/2016, iedere laatste woensdag van de maand. Na een stop werd de draad in januari van dit jaar weer opgepakt. Wanneer het Nieuwscafé weer verder gaat is nog onduidelijk.