Volledig scherm
Twee auto's botsten op elkaar op de Hernenseweg in Wijchen. © 112 Nieuwsgroep

Gewonden bij aanrijding op Hernenseweg in Wijchen

WIJCHEN - Bij een ongeval met twee auto’s op de Hernenseweg in Wijchen zijn zondagavond rond 22.00 uur drie gewonden gevallen. De auto’s moesten worden afgesleept.

Een man is naar het ziekenhuis vervoerd om aan zijn verwondingen te worden geholpen, een meisje werd door haar moeder naar het ziekenhuis gebracht. Een vrouw kon ter plaatse door ambulancepersoneel worden geholpen en hoefde niet naar het ziekenhuis.

De voertuigen raakten allebei flink beschadigd en moesten worden afgesleept. Een rijstrook was tijdelijk afgesloten. Het is niet bekend waardoor de aanrijding werd veroorzaakt.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wijchen-Zuid: een fijne wijk, maar wel wat stug naar buitenstaanders

    Wij­chen-Zuid: een fijne wijk, maar wel wat stug naar buiten­staan­ders

    WIJCHEN - Wijchen-Zuid wordt aangepakt. Met name delen als Diepvoorde, Elsland en De Ververt hebben al jaren een slechte naam. Veel sociale woningbouw, relatief veel uitkeringsgerechtigden, een stenig en rommelig straatbeeld en hier en daar drugsoverlast, die zaken bepalen het beeld van het oostelijk deel van ‘Zuid’. Aan de andere kant, in Sluiskamp, Oudelaan of De Weertjes, is weinig aan de hand. Keurige straten met overwegend koopwoningen bepalen het beeld.