Maurice ‘Moris’ Broekhoff
Volledig scherm
PREMIUM
Maurice ‘Moris’ Broekhoff © Paul Rapp

Graffitikunstenaar Moris heeft het druk: ‘Soms een kruis in de agenda om het weekend vrij te houden’

nu even nietWat doen bekende Gelderlanders in het weekend? Elke week bespreekt iemand hier zijn of haar programma. Deze week: graffitikunstenaar Moris.

0 reacties

 1. Wijchens bedrijf over mislukte mondkapjesdeal met miljoenenverlies voor ministerie: ‘Het was chaos, extremer kun je het niet bedenken’
  PREMIUM

  Wijchens bedrijf over mislukte mondkapjes­deal met miljoenen­ver­lies voor ministerie: ‘Het was chaos, extremer kun je het niet bedenken’

  WIJCHEN - Verpakkingsbedrijf Halma Solutions uit Wijchen kreeg 38 miljoen euro van het ministerie van Volksgezondheid voor mondmaskers waarvan het merendeel werd afgekeurd, blijkt uit onderzoek van Follow the Money (FTM). Klopt, zegt directeur Maarten Halma. Maar volgens hem wordt te makkelijk voorbijgegaan aan de gigantische chaos rond de handel in maskers aan het begin van de coronapandemie.
 2. 
Moet je een psychisch probleem melden op werk? ‘Nog altijd risico dat je je baan verliest’
  PREMIUM
  interview

  Moet je een psychisch probleem melden op werk? ‘Nog altijd risico dat je je baan verliest’

  Burn-out, depressie, angst of een ander mentaal probleem: 43 procent van de Nederlanders heeft er ooit in zijn of haar leven mee te maken. Maar werkgevers zien het aannemen van mensen die mentale klachten hebben of hebben gehad als een risico. Ten onrechte, stelt hoogleraar Evelien Brouwer. Zij bestudeert hoe werkenden met mentale klachten wél een eerlijke kans op de arbeidsmarkt kunnen krijgen.