Volledig scherm
PREMIUM
De directie van Yoast, met op de achtergrond twee van de vier kantoren. Vlnr: Michiel Heijmans, Marieke van de Rakt, Joost de Valk en Omar Reis. © Eveline Van Elk

Internetbedrijf Yoast neemt Wijchens plein over

WIJCHEN - Het Wijchense internetbedrijf Yoast blijft groeien als kool. In de eerste helft van dit jaar steeg het aantal werknemers met 23 naar bijna 100, en volgens de directie zet de snelle groei nog wel even door.

Tekenend voor de stormachtige groei is opening, vorige maand, van een vierde kantoorlocatie aan het Europaplein in het centrum van Wijchen. Het pand is in gebruik genomen, terwijl de feestelijke opening van pand nummer drie pas over twee weken plaatsvindt. In dat pand aan de Emilia van Nassaustraat wordt sinds het voorjaar gewerkt, na een grondige verbouwing.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ondermijning in Maas en Waal: prioriteit bij aanpak ‘onzichtbare’ criminaliteit

    Ondermij­ning in Maas en Waal: prioriteit bij aanpak ‘onzichtba­re’ criminali­teit

    WIJCHEN/BEUNINGEN/DRUTEN/LEEUWEN - Politie en gemeenten in Maas en Waal gaan de komende jaren werk maken van het bestrijden van de onzichtbare invloed van criminelen op de samenleving. Daarbij moet gedacht worden aan zaken als afpersing van ambtenaren dan wel bestuurders, ondernemers en het al dan niet onder dwang inzetten van agrarische loodsen of garageboxen voor drugsproductie. Ook internetfraude krijgt extra aandacht.