De Albert Heijn in het centrum van Wijchen en de Vereniging van Eigenaren van de Marktpromenade zijn naar de Raad van State gestapt omdat ze vinden dat er straks te weinig parkeerplaatsen overblijven.
Volledig scherm
PREMIUM
De Albert Heijn in het centrum van Wijchen en de Vereniging van Eigenaren van de Marktpromenade zijn naar de Raad van State gestapt omdat ze vinden dat er straks te weinig parkeerplaatsen overblijven. © dg

Ondernemers boos: te weinig parkeerplaatsen in Wijchens centrumplan

WIJCHEN - Het verzet tegen het Wijchense centrumplan Tussen Kasteel en Wijchens Meer neemt toe. Er lopen vier beroepsprocedures bij de Raad van State. Ze zijn aangespannen door ondernemers, waaronder Albert Heijn, en centrumbewoners. De winkeliers zijn boos over het schrappen van 169 parkeerplaatsen in het centrum.

0 reacties

  1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.